českydeutschenglishpolskiitaly
Nezávazná poptávka

Recenze hostů

Budeme rádi, když i Vy nám po vašem odjezdu vyplníte zaslaný dotazník a napíšete Vaši zkušenost s ubytováním v našich apartmánech. Přejeme krásný den u nás

 

středa 7.6.2017

M. Siegosch - Uns gefällt alles sehr gut.Wir sind schon zum 4.mal ihre Gäste , und bleiben ihnen Treu.Bis nächtesJahr alles Gute.Fam.

 

pondělí 29.5.2017

Jana - Na hotelu se mi líbilo úplně vše. Hlavně jeho klidná a příjemná atmosféra, kterou zajišťuje milý personál. Ráda bych se do tohoto apartmánu znovu vrátila třeba i na delší dobu. Děkuji

 

pondělí 29.5.2017

Isabel M. - Wir hatten ein tolles Familienwochenende in Liberec in der Pension Apartmá Sungarden! Die Ausstattung der Zimmer war sehr gut, uns hat es an nichts gefehlt! Parkplätze waren ausreichend im abgeschlossenen Grundstück vorhanden. Für die Kinder gab es direkt an der Pension bereits zwei kleine Spielplätze mit Grill und Sitzgelegenheiten für die Erwachsenen. Im EKO-Park direkt nebenan gab es sooo viel zu entdecken, da kann man sehr viel Zeit zusammen verbringen! 100% Weiterempfehlung für Familien mit Kindern in jedem Alter!

 

pondělí 29.5.2017

Petr z Pardubic - Apartmán byl super, prostorný, čistý a vkusný. Na spaní tu byl božský klid. Vynikajici snídaně až na pokoj. Zahrada byla fajn, dcera se tam vyřádila. Trampolína, pískoviště, klouzačka. Pro nás posezení, gril, výhled na Ještěd. Eko park u penzionu ten byl úžasný - super relax pro dospěláky a vyžití pro děti. Vstupenky do ZOO zdarma. Parkovani v uzavrenem arealu. Naprostá spokojenost.

 

sobota 27.5.2017

Milan - Velice příjemné prostředí okolí pensionu. Velké plus je ekopark a prostory pro děti. Personál velice příjemný a ochotný. Hodně vydatné snídaně mohu jen doporučit. Velice rádi se někdy vrátíme. jediné negativum byla vrzající postel

 

středa 24.5.2017

J. N. - Příjemné prostředí, moc pěkné, velké apartmány. Za tuto cenu super.   Na každém kroku značky se zákazy, působí to až diskriminačně. Když opominu toto, tak vše super.

 

pátek 19.5.2017

J. R. - vybavení, čisto, ekopark, dilničky pro děti, bohaté snídaně, s personálem se šlo na všem domluvit

 

pondělí 24.4.2017

Anonym - Super pobyt. Místo, krásný výhled. Eko-park úžasný nápad, skvěle zrealizovaný. Personál ochotný, milý. Skvělé místo pro rodiny s dětmi.

Super!!!!!! Doporučuji !!!!!!

 

pondělí 10.4.2017

Enrico – Görlitz - Fantastische, moderne - je nach gebuchter Zimmerkategorie - großzügige Appartements in einer super Lage zur Stadt. Toller Spielplatz, riesige Parkanlage, schicker Grillplatz, gepflegte Gartenbereiche.. Ein perfekter Aufenthalt für die ganze Familie auch über einen längeren Zeitraum. Absolut empfehlenswert.

 

čtvrtek 6.4.2017

Tomáš - Dog friendly.

                Vířivka.

                Výhled.

                Teplá peřina :-)

                Parkování.

 

úterý 4.4.2017

Valeriia - Personál velmi ochotný a příjemný, krásné nové pokoje s moderní kuchyni a pěknou vanou, moc se nám líbila i zahrada s možnosti grilování, a využili jsme i permanentku do zoo na celou rodinu. Mužů jen doporučit. Pokud budeme zase v Liberci, rozhodne vybereme zase Sungarden :)

 

neděle 26.2.2017

Anonym - Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Państwa pensjonacie. Dziękujemy.


neděle 01.01.2017
Olivian - 
Accurate description of the accommodation, clean and with everything you need for a short vacation. Positive host, helped us with guidance for things to do, what transportation to take, which skiing slopes are better!


neděle 18.12.2016
Michal Š. - 
Všechno bylo v naprostém pořádku, apartmány jsou čisté a voňavé. Personál vstricny. Pobyt jsme si dokonce prodloužily jak se nám tam líbilo,určitě se budeme vracet.


čtvrtek 15.12.2016
Michal Šefrna
Celý prostor i apartmány velice čisté voňavé,příchod na být nás úplně ohromil jak to na pokojích vonělo. Dělám ve stejné branži a takto nám pokoje nevoní :D a s hlediska hotelnictví respekt vytvořit něco tak super dalo určitě práci. Personál ochotný,dokonce jsme si pobyt prodloužily bylo nám fajn a budeme doporučovat. Snídaně top. Určitě se budeme vracet díky a přejeme plno spokojených zákazníků :)


neděle 06.11.2016 
Imed B. PERFECT APARTMENT! We had great time at Stan's place. Its location is perfect,near to the city center! Just 5 minutes and you are in the heart of Liberec. Lucie was very Kind and communicative host! The apartment is clean and ,comfortable, Thank you


úterý 25.10.2016 
Diego Ho scelto questo appartamento perché vicino allo stadio (essendo andato a Liberec per vedere la partita di UEFA League) comunque non è lontano dal centro che è raggiungibile a piedi in 12 minuti. Bella esperienza e appartamento veramente bello, peccato esserci stato una sola notte.


pátek 14.10.2016 
R. M. Zázemí hotelu bylo perfektní pro pobyt s dítětem. Plně vybavená kuchyně, pračka, krásná hřiště na zahradě a Ekopark(!) hned za rohem. Zároveň personál byl příjemný, parkování bez problémů v areálu. Prostě báječné.


čtvrtek 06.10.2016 
ALI - جميع الخدمات متوفر زائد الخدمات الاضافيه مثل السرير المعلق والجاكوزي والسونا واعجبني ايضا موقف للسيارة والحديقه الصغيره للاستجمام جميله، وموقعه رائع في حي هادئ لا يوجد ضجيج بالليل

neděle 02.10.2016 
DuckTales - Skupina z Řecka - Location excellent,room fantastic and clean,employee beautiful and helpful,breakfast superb.Thank you blond girl!!!Take my advise and book this Hotel! (-: All perfect! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!


středa 27.09.2016 
Monika Černá - S pobytem jsme byli naprosto spokojeni. Především ochotný a vstřícný personál, dostupnost do centra, možnosti trávení volného času v Ekoparku, možnost zapůjčení permanentky do ZOO. 
Rádi se vrátíme.


čtvrtek 22.09.2016 
Алёна Мы с семьей замечательно провели время, остановившись здесь. Необычный комплекс с апартаментами, большая территория с площадками для гриля, собственным кафе, мини-зоопарком и большой детской зоной, расположен недалеко от центра города. Очень чистые, современные, хорошо обустроенные и уютные апартаменты. Хозяева были коммуникабельны и приятные в общении, предоставили всю необходимую информацию о достопримечательностях города и ближайших магазинах. Определенно вернемся сюда снова и советуем остальным!


neděle 28.06.2016 
Yaron לקחנו את הסוויטה עם הג'קוזי והסאונה, וזה היה כמו חלום. המלון ממוקם מעל פארק אקולוגי מטריףףףףף בו ניתן לשהות כמה שרוצים ללא תשלום נוסף, יש שם בית קפה חביב, מתקנים לילדים, חיות שאפשר להאכיל והכל אקולוגי ומקסים, שקט מאד ופסטורלי. לוסי היתה הכי נחמדה ויעילה בעולם ועזרה לנו בכל בקשה. המקום נקי מאד והמיטות נוחות ברמה כזו שלא מתחשק לקום מהן. קרוב מאד למאפייה מעולה, בה ניתן לאכול ארוחת בוקר קלילה וקרוב מאד למרכז העיר, שם יש הכל. העיר ליברץ נהדרת וקרובה להמון אטרקציות באיזור. חוויה מושלמת

 

středa 18.05.2016 
Filip Šály Celý interiér je moderně zařízen. Moc se nám líbilo zázemí kolem celého pensionu. (každý si zde může udělat večerní posezení u grilu), skvělá dostupnost do centra - velice příjemný a ochotný personál (i v brzkých ranních hodinách) :D
 

pondělí 16.05.2016 
Silke Die Lage ist sehr schön, Blick zum Jested ist da, ebenso die Aussicht auf das sehr sehr liebevoll angelegte Außengelände.


neděle 08.05.2016 
Robbie Personeel was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Prijs/kwaliteit verhouding was top! Aanrader! Kamer was wel wat klein maar goed ingericht


pátek 06.05.2016 
Tatiana R. Хорошие тёплые апартаменты. Много розеток. Кухня со всем необходимым. частный паркинг. Пунктуальные хозяева.


úterý 26.04.2016 
Bára Holbová - Opravdu to bylo příjemné.  Čisťounko, voňavé. Vybavení kuchyně úplně dostačující. Prcek měl radost, že tam byly jeho oblíbené bonbonkové misky. Velmi rádi se vrátíme.


neděle 24.04.2016
Frank Hermans - Vriendelijk ontvangst, ook nog om 20:30. alles was schoon en de verwarming en apparatuur was al aangezet. parkeren is op een gesloten terrein met video bewaking. Het Engelstalig personeel gaf veel nuttige informatie waardoor we nog laat konden eten in een restaurant waar de keuken laat open was. verder werd er ook gevraagd om onze ervaringen van de omgeving te delen, zodat zij deze zelf kon ervaren om aan andere gasten over te brengen. 


pátek 22.04.2016 
Tatjana Vančurová - Pobyt se nám velice líbil. Pochopitelně nejvíce nás zaujaly kozičky a možnost je pohladit a nakrmit. Velmi milé překvapila knihovnička v parku. Možnost venkovního posezení a grilování - to bylo perfektní, ale to jsme i očekávali už při hledání ubytování. 


středa 20.04.2016 
Ihor Armashenko - 
Skvělé služby, příjemný personál. Doporučuji!


úterý 19.04.2016 
Edit Cermanová - My byli velmi spokojeni, penzion je v krásném prostředí, perfektně vybavené, čisté pokoje, dvůr s posezením, grilem a atrakcemi pro děti super! Paní provozní (jakož i všechen personál) velmi ochotná, milá a příjemná, komunikace po telefonu i osobně super! Nadchnul nás Ekopark! Panu majiteli držím palce a přeji mnoho úspěchů! Dále jsem velmi kvitovala zapůjčení vstupenky do ZOO - to je výborná služba zákazníkům, která určitě nadchne každého.


pondělí 18.04.2016 
Roušarovi - Byli jsme totiž s ubytováním u Vás nadmíru spokojeni a tak Vám také ještě jednou touto cestou děkujeme! Co se nám u vás líbilo a opravdu nás nadchlo bylo Vaše vybavení pro děti, jak pískoviště s hračkami u penzionu tak celý ekopark, jehož myšlenka se nám moc líbí a panu majiteli fandíme. Také Vám děkujeme za Vaši ochotu a vstřícnost při všem, co jsme potřebovali... Bylo také moc fajn, že máte volné permanentky do ZOO - my jsme s dětmi v zoo byli vůbec poprvé a sešlo se to u nich s nadšením, takže také super!



čtvrtek 14.04.2016 
Naďa Nicajasová - Byly jsme s Vaším ubytováním i službami velice spokojeni, pokoje byly čisté, krásně zařízené, snídaně byla dobrá a vy jste byla velice milá. Myslím že to mohu napsat za celou naší "dámskou jízdu":-) Vašich služeb určitě využijeme, máme v plánu se ještě jednou podívat na Ještěd:-)
 
 
 
středa 06.04.2016 
Pavla Evjáková - Byli jsme moc spokojení, krásné pokoje, vše čisté, nové, funkční. Velmi přátelské jednání, vstřícnost a ochota. Příjemné prostředí kolem, EKOpark vypadá skvěle, bohužel jsme si nemohli užít (nepřízeň počasí). Výřivka byl skvělý relax! Děkujeme, rádi se vrátíme!
 
 
pátek 01.04.2016 
Thomas - Das Frühstück wird ins Apartment geliefert. Es war sehr reichhaltig und vielseitig. Das Auto kann man in einem abgeschlossenen Bereich abstellen. Zügige Abhilfe bei der Beseitigung vom Defekt des Fernsehers.
 
 
úterý 08.03.2016 
Martin M. - Infrasauna uvnitr bytu. Slecna, která nas ubytovala, byla velmi mila a ochotna. Super okoli se zvirecim parkem pod kopcem. Krasny vyhled. Vse funkcni a ciste, vybavena kuchyn. Snidane jsme nemeli, tak nemohu hodnotit.
 

neděle 06.03.2016
Jana - Příjemné ubytování na klidném místě a přitom chůzí dostupné do centra, na zábavné atrakce. Rychlé a přátelské jednání, vše na úrovni. Snídaně velká. Nádherná zahrada s plno zajímavými zákoutími.


neděle 06.03.2016
Miluše Vytečková, Kryštof a Albert Vlčkovi - Hodnocení personálu - právě tady bych udělila největší pochvalu a poděkování. Takže tak činím - setkala jsem se vždy s nevšední ochotou, laskavostí a pochopením. I proto jsme se u vás cítili báječně. Děkujeme za to.

Oceňuji interiér apartmánu, je nevšední a účelový, Podařil se vám. Doufám, že budu mít příležitost, možnost ... vychutnat také kouzlo parku a ocenit vaše budovatelské úsilí v letních měsících.
Přeji vám hodně úspěchů.


pátek 04.03.2016
Petr - Vše bylo naprosto super. Určitě všem doporučujeme navštívit. Také se s přítelkyní určitě vrátíme. A moc nás překvapil příjezd kdy nám byl hned nabídnut lepší pokoj než jsme si objednali. Za co moc děkujeme.


pondělí 29.02.2016
Marcela - Klidná lokalita nedaleko centra s výhledem na Ještěd. Úžasný Ecopark hned vedle. Velmi milý personál.


sobota 27.02.2016
Edyta Zarzycka - Blisko centrum, spokojna okolica, bardzo miły i pomocny personel.

 
 
pondělí 08.02.2016
Marcela Vyskočilová - Skvělé! Nádherně zařízené, milý a vstřícný personál, skvělé vychytávky typu bookletu plného rad a tipů na trávení volného času či výborné restaurace. Jedná se o klidnou část Liberce
 
 
 
pondělí 01.02.2016
Yuri - Хорошо что это дом с квартирами а не номера.в #4 есть патио и гриль газовый очень удобно.персонал видели только при заезде.центр города 10мин. средним шагом.до гипермакетов на авто 5мин. Короче,это для людей котоые сами себя обслуживают. т.как мы катались на лыжах в горах То всё О.К.
 
 
neděle 31.01.2016
Romuald Maria - Pozytywnych: Śniadanie do pokoju i bardzo sympatyczna obsługa.


neděle 21.1.2016
Lenka - Personal byl velmi mily a ochotny. Penzion je v pekne a klidne  lokalite, vsude kousek, jak autem, tak pesky. Uzavrene a kamerami hlidane parkoviste je dalsi vyhodou.


středa 17.1.2016
Petr - Apartmán byl velmi dobře a moderně vybaven,včetně kuchyňky.Líbily se nám barevné kombinace stěn.Určitě se jedná o ubytování i pro delší návštěvu Liberce.Přilehlý venkovní parčík by v období zeleně mohl být fajn,hlavně pro rodiny s dětmi.


úterý 12.1.2016
Jana Pospíšilová  - Krásné, moderně zařízené apartmány. Velice milá a příjemná obsluha. Bohatá snídaně. Vůbec jsem netušila, co si představit pod pojmem EKOpark, tak i pro ostatní (kteří též nemají představu) to byl obrovský pozemek okolo penzionu, kde byly různé prolézačky včetně takových jakoby vyhlídek na stromech, volně pobíhající kozy, trampolína, relaxační koutek s houpací sítí, ohniště a já nevím co všechno. Bohužel jsme tam byli v listopadu, takže jsem ho moc nevyužili , ale v případě pěkného počasí to musí být skvělé.
Jednoznačně doporučuji.


pondělí 4.1.2016
Eco L'appartement est conforme à la description, chèvres incluses ;-) * Par contre il s'agit d'un appartement géré en pension avec une hôtesse qui est présent sur le site. L'accueil a été chaleureux avec un "book" pour expliquer tous les fonctionnements et donner des informations sur les commerces et services alentours ;-) Je regrette juste que les ustensiles de cuisine soient limitées (que 2 couteaux par exemple) et qu'il n'y est pas le minimum de produits de base à disposition (sel, poivre, huile) c'est un vrai plus pour des séjours de courte durée. Sinon c'était très bien, facile d'accès vers le centre ville
 

pátek 1.1.2016
Elizabeth - We had an absolutely fantastic time at this apartment, so good we stayed another night. They were very helpful with an extra request for a surprise for my husband's birthday, quick with communication and the apartment was clean and had everything you would need. Attached to this apartment, is a eco area in which there were animals and a great area for my family to explore. Walking to the city was only 10 minutes. Thanks for the great stay!
 
 
 
pondělí 28.12.2015
Hana - Líbil se mi způsob komunikace a upozornění před příjezdem, celková pohoda, nabídka možností aktivit...
 
 
 
pátek 18.12.2015
Vojtěch - Spousta místa, teplo, čisto, blízko do centra, možnost parkování.
 
 
 
úterý 15.12.2015
František - Vybaveni apartmánu. Celkové bylo splněno naše očekávání.
 
 
úterý 1.12.2015
Klára Dvořáková - Velice milý personál, krásné prostředí, luxusní ubytování. Měli jsme zaplacený Economy apartmán a byl opravdu krásný a skvěle zařízený. Můžu jen doporučit.


pondělí 09.11.2015
Joseph. M. - Appartement #3 spacieux, confortable et pratique (accès direct parking et terrasse). La maison se trouve dans un environnement assez calme. Très bon accueil et service de la part de l'hôte... À recommander. ”


neděle 01.11.2015 
Richard F. - Místo hotelu je skvělé, kousek od centra, s parkovištěm. Je tam ale klid. Při návštěvě Liberce jsme už nemuseli nikam dále jezdit autem. Je to skvělé pro rodiny s dětmi i mladé lidi. Navíc mají k dispozici permanentku do zoo. Personál je vstřícný. Navíc přímo pod hotelem budují krásný ekopark.


čtvrtek 22.09.2015
Daniel L.Sun garden is one of the best places we ever stayed in. We are family of 2 adults and 3 children (8,6,4). We stayed in the apartment no.3 for 4 nights and loved every second. This is perfect place for families. The children loved it so much. Apartment is very big, clean, equipped and 10 minutes walk from center. Thank you for wonderful vacation


úterý 20.09.2015
Tereza DubcováVelmi příjemný personál. Bylo vidno, že si klientů cenní a váží. Dlouho jsem neviděla, takhle vybavený apartmán (od voňavého povlečení až po čaj a kávu). Velmi si ceníme možnost vstupu do Eko parku - je to krásná myšlenka. Kousek ráje v centru města. Velmi chválím celý penzion a budu jen doporučovat.
Jedinou malou nevýhodou, kterou nemůže personál ani vedení penzionu ovlivnit, byli hluční "spolubydlící"....


pátek 17.09.2015
N.N - Frisch renoviertes Apartement. Modern und sauber. Frühstück lässt sich dazubuchen. Frühstück sehr lecker!


středa 09.09.2015
Israel - Dor Chaykoמיקום קרוב למרכז העיר. הצוות נפלא, נוח מאד ומאורגן. הסברים ברורים לגבי מיקום של מסעדות אתרים וכו. מתקני משחקים לילדים, ברביקיו, מטבח מאובזר. בימים אלו גם בונים מתחם מדהים מעץ הכולל ערסלים משחקי ילדים ובתי משחק.


úterý 01.09.2015
Andrea - Grandioses Frühstück (Kaffeefreunde sollten allerdings eigenen Kaffee mitbringen), wunderschöne Anlage. In den herrlichen Betten haben wir besser als daheim geschlafen. Toller Service, sehr zuvorkommend und hilfsbereit. Der kostenlose Zoobesucher ist nicht nur für Familien mit Kindern ein tolles Extra.


pondělí 31.08.2015
M.K. - Pěkné prostředí a místo. Perfektní nápad spojení ubytování a posezení venku v přírodě. Všem doporučuji.


pondělí 24.08.2015
Maria L. - È un ottimo posto per chi vuole rilassarsi un pó.


čtvrtek 20.08.2015
Robert K. - Bardzo fajne warunki pobytu. Blisko centrum. Pokoje schludne, fajny ogród, cisza. Doskonała baza wypadowa w Góry Izerskie, do Czeskiego Raju i w Góry Łużyckie. Polecam.


pondělí 10.08.2015
Magdalena - Dziękujemy za miły pobyt, bardzo nam się u Państwa podobało.Pokoje były bardzo czyste, obsługa miła. Świetny ogródek, w którym miło spędziliśmy upalne wieczory.Gorąco polecam pobyt w tym miejscu.



čtvrtek 06.08.2015
M.R.Jako rodina jsme byli naprosto spokojeni, apartmán byl úžasný, čistý, v naprosto klidné části města a vyrůstající ekopark to vše jen podtrhne. Je vidět, že neusínáte na vavřínech a myslím, že se Vám to vše vrátí. V neposlední řadě i profesionální, milý a příjemný přístup paní, pravděpodobně, Kaskové. Rádi doporučíme a snad se i někdy vrátíme.
Myslím, že jsme nenašli nic, co by se nám u Vás nelíbilo. Možná jen pár drobností, které by zasloužili opravu nebo výměnu, např. žaluzie.
 
 
 
pátek 21.07.2015
K. N. - Apartament z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym, wygodne łóżka. Ładny teren wokół z ogrodem z miejscem na grilla i placem zabaw dla dzieci


úterý 07.07.2015
Nina - Velice příjemná recepční, která nás doprovodila až na pokoj a vše vysvětlila, vždy ochotná zodpovědět naše dotazy. Milý dáreček i pro vnučku, která slavila narozeniny. Bohužel po dva večery trošku hlučná skupinka mladých lidí.


Středa 01.07.2015
Maria Luisa - È un ottimo posto per chi vuole rilassarsi un pó 


pondělí  22.06.2015
Kling - Appartement war gut eingerichtet, ruhig gelegen, sehr sauber. Der Preis war günstig und die betreuung sehr freundlich und zuvorkommend. 
Leider war uns keine genaue wegbeschreibung zugeschickt worden, so dass wir uns lange nach der Adresse durchfragen mussten. Die beigefuegte skizze reichte nicht aus und die meisten Passanten kannten die appartement-adresse nicht.


pátek 12.06.2015

Veronika Sýkorová - Při příjezdu nás uvítala velmi milá a ochotná slečna. Pokoje krásně vybavené a čisté. Moc se nám zde líbilo. Budeme jen doporučovat.

 

úterý 9.6.2015

Henryk Wierzba - Było cicho i spokojnie, bez żadnych problemów. Miła obsługa.

 

pátek 5.6.2015

Petr.P  - Opakovaný pobyt, opět příjemné a čisté prostředí, hezký interiér a výborně vybavený apatmán, dobré WiFi připojení, příjemná komunikace.

 

pondělí 1.6.2015

I.Bąk - Cisza i spokój a w dodatku blisko centrum.


úterý 12.5.2015

Hana - Pokoj a pohoda pobytu. Máte pocit,že jste v přírodě od civilizace.


pondělí 4.5.2015

Michal Schramm - Vynikajúci personál. Veľmi ochotní a milí ľudia. Veľmi blízko do centra mesta. Perfektné a dobre ilustrované turistické rady v apartmáne. Perfektná výrivka na terase v apartmáne. Gril na terase.